Rondje België

Zondag 28-8 jl een rondje België gedaan.

RadioTegen 09.30 uur waren wij in Lichtaart voor het 1e intervieuw bij radio Lichtaart. Wij werden allervriendelijkst ontvangen door Monique en Veronique die ons een vers ontbijt aanboden.
Het intervieuw met Gust Flater was zeer prettig en relaxed; tussendoor werd wel 3x Liefde en m’n hart gedraaid.
Na het intervieuw nog even gezellig zitten napraten, dat kon want het volgende intervieuw was pas om 12.15 uur in Poppel.
Terwijl wij nog van een kopje koffie genoten kreeg ik de tip om naar Café De Kroon in Poederlee te gaan. Iedere zondag middag vanaf 15.00 uur geeft café De Kroon zangers/zangeressen een podium om zich te laten horen. Dus direct besloten om na Poppel terug te rijden naar café De Kroon.
Voordat wij naar Poppel reden kreeg ik ook nog de uitnodiging om op 25-9 mee te werken aan de artiestenmiddag van Radio Lichtaart.
Uiteraard ga ik dat doen.

Zoals gezegd na Poppel naar Café De Kroon in Poederlee. Daar aangekomen uitgelegd hoe ik daar verzijld raakte. Allervriendelijkst werd mij uitgelegd wat de manier van werken was, 2x 5 nummers zingen en omdat wij nog terug naar Nederland moesten zou ik als 1e mogen. Heerlijk relaxed begon ik met mijn eigen nummer Liefde en m’n hart; dit nummer werd al direct goed ontvangen. De volgende nummers gjngen heerlijk en het publiek was enthousiast. De interactie met het publiek was heel goed en toen ik mijn optreden afsloot met nogmaals Liefde en m’n hart werd er bij het inzetten van de eerste noten al geapplaudiseerd……..dat is toch wel heel indrukwekkend.

Het was een mooie dag, voor herhaling vatbaar! Ik ga zeker terug naar Café De Kroon….