Optreden Guus Truckers Truck

trucker_truck_2016

Morgen 1 oktober rond 15.00 uur, treedt ik op tijdens het Truckers Truck Helvoirt. Het optreden zal plaatsvinden in Huize Asissië, gelegen aan de Hooghoutseweg 3 in Biezemortel en wordt dit jaar voor de 24ste keer gehouden.

Trucker Truck Helvoirt is een organisatie die zich inzet voor de minder validen onder ons. Al sinds 1993 wordt er door die organisatie een gezellige, spannende en afwisselende dag in de vorm van een trucktour aangeboden! De gasten krijgen de kans om een mooie route door het Brabantse landschap te maken in een heuse truck. Na de rit is er volop vertier, denk hierbij aan een clown, een kleurhoek, schminken en artiesten. Een van die artiesten ben ikzelf. Ik vind het echt een eer om tijdens het Truckers Truck Helvoirt op te mogen treden. We gaan er met zijn alle een gezellige dag van maken…

Groet,

handtekening

Guus Doggen