Finaleplaats bij Stanley Hazes zoekt the Voice

Op zondag 12 maart 2017 stond ik in de finale van Stanley Hazes zoekt de Voice in Helmond.  Het was een hele happening! Wij vertrokken rond 12.15uur met 32 personen naar Helmond waar nog eens 10 zich bij ons voegden! Een hele gezellige middag/avond beleefd.
Na de voorronde van 15 januari en de halve finale van 12 februari mocht ik deze dag in de finale mijn best doen.
Ik stond als 10e gepland van de 12 deelnemers.  Tijdens mijn optreden stond Zaal Adelaars behoorlijk op zijn kop; alle mensen die met mij mee waren gekomen hadden een sjaaltje met mijn naam erop.Terwijl ik aan het zingen was, Mag ik dansen van Guus Meeuwis en Favoriet van Raymon Hermans, zag ik hun allemaal met deze sjaaltjes in lucht meedansen op de muziek. En niet alleen mijn fans…….
Ik eindigde bij de bovenste 5 en mocht dus nog een nummer zingen. Ik ben niet als 1e geëindigd maar het  was een hele mooie ervaring.
Wil jij graag de foto’s zien die deze dag zijn gemaakt door Marianne en Sjack Trum? Neem dan even een kijkje op hun Facebook pagina of website: