Guus Doggen in duet met Frank van Etten

Frank van Etten heeft het idee opgepakt om een duetten album uit te brengen met sterren uit zijn eigen studio, en dat heeft een prachtig resultaat opgeleverd. Frank liep al langere tijd rond met dit plan. Dit kreeg vorm doordat er veel talentvolle artiesten nummers op nemen bij hem in de studio te Apeldoorn.

Op een dag besloot Frank eens een duet op te nemen met één van de artiesten, en dat klonk zo mooi dat de beslissing voor een duetten album snel genomen was. De volgende artiesten hebben meegewerkt aan dit bijzondere en prachtige album, waarin het levenslied en vrolijke nummers elkaar afwisselen

Patrick Geretz, Jordy van Vilsteren, Mike Kanders, Danny de Kok, Wesley van Boven, Gerrit van Veldhoven, Gerrit Vos, Maikel Boxem, Eddy Wouters, Dirk Patijn, Guus Doggen, Ramon Soer, William vd Oetelaar en Angelo Thelen.

Hieronder een videoclip van een duet met Guus Doggen & Frank van Etten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>