Nieuwe single van Guus ‘Ga met me mee’

Gisteren 14 april 2018 is mijn nieuwe Single presentatie geweest. De koningin van het Nederlandse lied ‘Corry Konings’ was speciaal voor mij naar Esch gekomen om de nieuwe cd te overhandigen. Ook beloofde ze zich in te zetten voor mij wat natuurlijk geweldig is. Iedereen die deze geslaagde avond mogelijk heeft gemaakt wil ik ook via deze weg hartelijk bedanken. Het was voor mij weer een avond om nooit te vergeten. Vanaf vandaag zijn mijn nummers ook te vinden op Spotify

One thought on “Nieuwe single van Guus ‘Ga met me mee’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>