Guus Doggen

Guus Doggen,  geboren op 13 februari 1995. Geboren in Esch maar tegenwoordig samen met zijn vriendin woonachtig in Elshout.

Guus zijn eerste nummer,  Liefde en mijn hart dateert uit 2015, geschreven door Frank van Etten. Na dit nummer volgde het duet met Frank,  Wat zou ik zonder jou. Direct nadat Guus Liefde en mijn hart had opgenomen, begon hij met zangles bij Spencer Croes die het nummer Gok op mij voor hem schreef. 

Guus heeft een aantal covers opgenomen (Mag ik dansen, Ik kan het niet alleen, Kom maar kom maar, Ik wil jou, Alarmfase rood) en  Mario Veltman schreef Ga met mij mee, een heerlijk zomers nummer, voor hem.

De samenwerking met Mario is Guus heel goed bevallen, zo goed dat Guus aan Mario had gevraagd om zijn nieuwste nummer te bewerken: Hallo mooie meid. En niet zonder succes, de afgelopen jaren timmert Guus hard aan de weg. Met meerdere eigen singles en optredens in heel de regio groeit zijn bekendheid. In 2022 komt hij met zijn nieuwe hit ‘Alarmfase Rood’, wat begint met een vol dorpscafé wat deze nieuwe single uit volle borst meezingt groeit uit tot een hit met landelijke bekendheid. Op meerdere grote evenementen en festivals gaat het dak eraf en is het een groot feest tijdens zijn optredens! Guus Doggen boeken? Informeer dan snel naar de mogelijkheden. 

Agenda

07Oct Kermis Spoordonk Spoordonk NL
07Oct Private event NL
21Oct Private event
28Oct Feest van de Lange Nacht Moergestel NL
25Nov Oisterwijkse Winter Festen Oisterwijk NL
26Nov Haaren op z'n Hollands Haaren NL
15Dec Private event NL
23Dec Winterparadijs Udenhout Udenhout
10Feb Carnaval Oggelvorsenpoel Esch NL
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Muziek

Boeken

Neem voor meer informatie over beschikbaarheid contact op met Affino. Stuur een e-mail naar boekingen@affino.nl of bel naar 013 20 32 401.